2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

A kórházban esett egymásnak a kéjenc nő és párja, a zsaruk vetettek végett a légyottnak

Be voltak rúgva a párjával, így amikor bekísérte őt a barátja, azonnal egymásnak estek.

  • A kórházban esett egymásnak a kéjenc nő és párja, a zsaruk vetettek végett a légyottnak

Szexen kapták rajta a kórházban azt a nőt a párjával, akit azért vitt be a mentő, mert otthon rosszul lett. Shannon Baker valószínűleg sokat ivott a medve bőrére, mert ittas állapotban vitték kórházba. Amikor megérkezett, a barátja be akarta kísérni a folyosóra, amit a Covid miatti korlátozások nem engedtek meg. Az ápolók mégis ajtót nyitottak neki, mert aggódtak, hogy a szintén részeg férfi mit fog tenni, ha nem engedik be a nőhöz. Egy közös kórterembe tették Bakert és szerelmét. Ez viszont hiba volt.

Amint becsukták az ajtót, egymásnak estek és szexelni kezdtek. A biztonságiak szeme láttára.

Amikor kihívták őket a szobából és felszólították az aktus befejezésére, agresszívak lettek, és megpróbálták elbarikádozni magukat az ágyakkal, hiába. A rendőrök előtt ráadásul a nő rohamot színlelt, hátha elkerüli azt, hogy bevigyék az őrsre. Ez sem jött össze a nőnek.

Az eset még tavaly történt, de Baker csak most állt bíróság elé, ahol mindent bevallott. Azt is elmondta, hogy amikor az eset történt, nagyon sokat ivott, a magánéleti válsága miatt pedig kábítószerekhez is nyúlt. Azóta lejött az alkoholról, a drogfüggőségét pedig elvonón kezelik. A nőt végül 120 fontra (56 ezer forintra) büntették, emellett ki kell fizetnie 34 font (16 ezer forint) úgynevezett áldozatmentesítést is - írja a DailyStar.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!