2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

A kerepesi polgármester feltette a videót az internetre a nyilvános önkielégítésről

Tegnap este letelt a kerepesi recskafantomnak adott határidő, és mivel a térfigyelő kamera alatt nyilvánosan önkielégítést végzett férfi nem jelenetkezett, Gyuricza László nyilvánosságra hozta a felvételt.

  • A kerepesi polgármester feltette a videót az internetre a nyilvános önkielégítésről

Ahogy arról korábban a Bors beszámolt, egy ismeretlen férfi a kerepesi HÉV megállójában nyilvánosan elégítette ki önmagát. Az ügyben nyomozás indult, a helyi polgármester pedig kettő napot adott az illetőnek, hogy jelentkezzen a rendőrségen.

 

Ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom

 

– fogalmazott korábban Gyuricza László, aki betartotta az ígéretét.

Tegnap este letelt a két nap! A "jóember" nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!

- írta a polgármester és nyilvánosságra hozta a térfigyelő kamera felvételét.

A videó IDE kattintva tekinthető meg. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!