2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Kék hírek

A betörők visszatértek – a rendőrök elfogták őket

A győri nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik egy Győr belvárosában található lakóház alagsorában több tárolót feltörtek.

  • A betörők visszatértek – a rendőrök elfogták őket

A rendőrségre 2021. november 24-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosában lévő egyik utcában ismeretlenek egy társasház alagsorában lévő tárolót feltörték, oda bementek, és ott kutatást végeztek. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a lakóépület pincéjében lévő tároló helyiségek közül többnek az ajtaját is felfeszítették az elkövetők. 

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került két helybeli férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.  

A további nyomozati cselekmények elvégzése érdekében ugyanazon a napon 14 óra körül a rendőrök ismételten kivonultak a bűncselekmény helyszínére. A szemfüles zsaruk a társasház környezetében felfigyeltek két gyanúsan viselkedő személyre, akikről rövid időn belül kiderült, hogy ők követhették el a bűncselekményt, ezért a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.  

 

A nyomozók a 26 éves és a 33 éves győri lakosokat dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őket őrizetbe vették.

 

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!