2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

79 éves férje lőtte agyon a 21 éves énekesnőt

Nyilvános helyen végezte ki az idős ügyvéd a fiatal nőt.

  • 79 éves férje lőtte agyon a 21 éves énekesnőt

Múlt csütörtökön, egy japán étterem különtermében végzett fiatal feleségével egy 79 éves ügyvéd. A férfi három lövéssel vetett véget párja életének, majd testőrével megpróbált elmenekülni.

A 21 éves énekesnő Yrma Lydya múlt csütörtökön találkozott férjével, Jesus Hernandezzel egy étteremben Mexico Cityben. Találkájuk azonban hamar vitába torkollott, majd lövések dördültek el. Feltehetően a férj volt az, aki fegyvert rántott, közelről háromszor mellkason lőtte a nőt, majd testőrével, Benjamin Hernandezzel megpróbált bepattanni luxusautójába és elhagyni a helyszínt. Szerencsére épp az étteremben tartózkodott egy rendőr is, alighanem az ő jelenletének köszönhető, hogy az idős férfit időben sikerült feltartóztatni.

Lydra pár nappal később belehalt a sérüléseibe.

A gyilkossághoz vezető vitát alighanem az váltotta ki, hogy a fiatal énekesnő áprilisban beadta a válókeresetet, családon belül elszenvedett erőszakra hivatkozva, keresetéhez pedig fotókat is csatolt zúzódásokkal teli arcáról – számolt be az esetről a Mirror.

 

Korábban is megtámadta a férje

A fiatal mexikói sztárt állítólag jó ideje bántalmazta az idős ügyvéd. A nő már 2021 decemberében rendőrséghez fordult, ám akkor végül úgy döntött: ad még egy esélyt a kapcsolatuknak. Tavasszal azonban betelt nála a pohár, ekkor már elkötelezte magát a válás mellett.

Jesus Hernandez jogi képviselője házi őrizetet kért védence idős korára hivatkozva, ezt azonban a bíróság visszautasította. Ez alighanem annak is köszönhető az ügy súlyossága mellett, hogy a férfi megpróbálta az őt letartóztató rendőrt is megvesztegetni – ez azonban természetesen nem sikerült neki.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!