2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

25 hetes terhes kismamát akart megerőszakolni egy katona Miskolcon

Egyenruhás szervhez tartozó férfi próbált meg megerőszakolni egy 30 éves, várandós nőt Miskolcon, az avasi lakótelep közelében. A Bors megtalálta Zsuzsa férjét, aki elmondta: könnyen lehet, hogy csakis a felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a kismama érintetlen maradt.

Dávid és felesége boldogan várják az első gyermeküket. Egy ideje már azt is tudják, hogy a 25 hetes magzat fiú. Hétfő délután kis híján tragédia történt, ugyanis a Bors információi szerint egy katona megpróbálta megerőszakolni az asszonyt. A lap elérte a sértett férjét.

Azt kérte, a feleségét nevezzék Zsuzsának.

– Napok elteltével sokat javult a feleségem lelki állapota, de az eset közben természetesen sokkot kapott. Valószínűsítem, hogy soha nem fog nyomtalanul elmúlni, és bízunk abban, hogy a stressz nem megy át a kisbabánkra. Az eset után természetesen azonnal bementünk a kórházba, ahol megállapították, hogy a gyerek és Zsuzsa is egészséges – mondta a lapnak Dávid.

Az asszony a miskolci Avasnál található Kálvária lépcsősoron indult felfelé a munkából hazafelé sietve fényes nappal. Ott támadt rá az idegen, aki a láthatóan áldott állapotba levő kismamát berángatta egy bokorba és a földre teperte, majd az alsótestét lemeztelenítette és a nemi szervét fogdosta.

– Hiába mondta el neki a feleségem háromszor is, hogy gyermeket vár, nem hátrált.Zsuzsa segítségért kiáltott, de senki sem reagált rá, pedig egy ember még el is ment mellettük. Bízunk benne, hogy nem a közöny vezette tovább az útján, csupán nem hallotta a feleségem jajveszékelését a fülében hangosan szóló zenétől

– fakadt ki Dávid.

Zsuzsának nagy nehezen sikerült elővennie a telefonját. Azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát, amit a támadó is észrevett. Mikor a kismama bemondta a helyszínt, a férfi a mobillal együtt elmenekült. A rendőrök órákkal később elfogták.

– Ez a rohadék egy mukkot sem szólt Zsuzsához, biztos azért, hogy később ne legyen a hangja alapján felismerhető. Végül semmiféle tényleges szexuális cselekmény nem valósult meg. A feleségem horzsolásokat szenvedett, és mivel a dulakodás közben elvesztette a cipőjét, mezítláb volt kénytelen menekülni, így a talpa is megsérült

– fejezte be Dávid. 

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el. Kovács Katalin, a szervezet szóvivője megerősítette, hogy az elkövető a hatáskörükbe tartozó személy, ami azt jelenti, hogy valamelyik egyenruhás testület tagja. 

A gyanúsított panaszt tett az eljárás ellen, az ügyészség pedig indítványozta a letartóztatását – mondta a lapnak a szóvivő.

Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!