2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Kék hírek

25 hetes terhes kismamát akart megerőszakolni egy katona Miskolcon

Egyenruhás szervhez tartozó férfi próbált meg megerőszakolni egy 30 éves, várandós nőt Miskolcon, az avasi lakótelep közelében. A Bors megtalálta Zsuzsa férjét, aki elmondta: könnyen lehet, hogy csakis a felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a kismama érintetlen maradt.

  • 25 hetes terhes kismamát akart megerőszakolni egy katona Miskolcon

Dávid és felesége boldogan várják az első gyermeküket. Egy ideje már azt is tudják, hogy a 25 hetes magzat fiú. Hétfő délután kis híján tragédia történt, ugyanis a Bors információi szerint egy katona megpróbálta megerőszakolni az asszonyt. A lap elérte a sértett férjét.

Azt kérte, a feleségét nevezzék Zsuzsának.

– Napok elteltével sokat javult a feleségem lelki állapota, de az eset közben természetesen sokkot kapott. Valószínűsítem, hogy soha nem fog nyomtalanul elmúlni, és bízunk abban, hogy a stressz nem megy át a kisbabánkra. Az eset után természetesen azonnal bementünk a kórházba, ahol megállapították, hogy a gyerek és Zsuzsa is egészséges – mondta a lapnak Dávid.

Az asszony a miskolci Avasnál található Kálvária lépcsősoron indult felfelé a munkából hazafelé sietve fényes nappal. Ott támadt rá az idegen, aki a láthatóan áldott állapotba levő kismamát berángatta egy bokorba és a földre teperte, majd az alsótestét lemeztelenítette és a nemi szervét fogdosta.

– Hiába mondta el neki a feleségem háromszor is, hogy gyermeket vár, nem hátrált.Zsuzsa segítségért kiáltott, de senki sem reagált rá, pedig egy ember még el is ment mellettük. Bízunk benne, hogy nem a közöny vezette tovább az útján, csupán nem hallotta a feleségem jajveszékelését a fülében hangosan szóló zenétől

– fakadt ki Dávid.

Zsuzsának nagy nehezen sikerült elővennie a telefonját. Azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát, amit a támadó is észrevett. Mikor a kismama bemondta a helyszínt, a férfi a mobillal együtt elmenekült. A rendőrök órákkal később elfogták.

– Ez a rohadék egy mukkot sem szólt Zsuzsához, biztos azért, hogy később ne legyen a hangja alapján felismerhető. Végül semmiféle tényleges szexuális cselekmény nem valósult meg. A feleségem horzsolásokat szenvedett, és mivel a dulakodás közben elvesztette a cipőjét, mezítláb volt kénytelen menekülni, így a talpa is megsérült

– fejezte be Dávid. 

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el. Kovács Katalin, a szervezet szóvivője megerősítette, hogy az elkövető a hatáskörükbe tartozó személy, ami azt jelenti, hogy valamelyik egyenruhás testület tagja. 

A gyanúsított panaszt tett az eljárás ellen, az ügyészség pedig indítványozta a letartóztatását – mondta a lapnak a szóvivő.

Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!