2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

15 perc

Mindössze ennyi időre volt szükségük a dorogi rendőröknek, hogy elfogják egy rablás elkövetőit.

  • 15 perc

A rendőrségen 2022. április 3-án este egy férfi tett bejelentést, miszerint Dorogon, az utcán két ismeretlen bántalmazta őt, és erőszakkal elvették a sapkáját. A sértett személyleírást adott az elkövetőkről, ami alapján a rendőrök forró nyomon indultak a felkutatásukra. A járőrök néhány órával korábban intézkedtek két fiatallal szemben, akik egy parkolóban verekedtek, autókat és táblákat rugdostak. A rendőrök előállították őket és rendzavarás miatt szabálysértési eljárást indítottak ellenük, majd szabadon engedték őket. A leírás alapján a rendőrök azonnal tudták, hogy ezt a két férfit kell keresniük, ezért elindultak a felkutatásukra.

 

Mindössze 15 percre volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a 18 éves P. Patrikot és a szintén 18 éves T. Csabát. A két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett, garázdaság és rongálás elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Bűncselekmény lehet a Demokratikus Koalíció tagjainak adott kedvezmény – mutatott rá az Origónak a Századvég Intézet alkotmányjogásza. Ifj. Lomnici Zoltán hozzátette: ebből is látszik, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai nem a nép emberei, és nem a választókért, hanem a választók pénzéből saját magukért dolgoznak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!