2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

14 éves fiú erőszakolt meg egy lányt hajnalban a szórakozóhelyen

Letartóztattak egy 14 éves fiút, miután állítólag megerőszakolt egy fiatal nőt egy szórakozóhely vécéjében.

  • 14 éves fiú erőszakolt meg egy lányt hajnalban a szórakozóhelyen

A tinédzser hamis személyivel jutott be a szórakozóhelyre, ahol állítólag megerőszakolt egy nőt a vécében. A szörnyűség még szerda hajnalban a manchesteri Bloom nevű klubban történt.

A nő és barátai azt mondták a rendőröknek, hogy hajnali 4 óra 15 perckor odament hozzájuk a tinédzser, és kábítószert kínált nekik, majd bement a nővel a férfi mosdóba. Húsz perccel később üzenetben kért segítséget a barátaitól, akik azonnal értesítették a klub személyzetét. 

A nő állítja, a 14 éves fiú megerőszakolta őt az egyik fülkében.

A biztonságiak megtalálták a tinédzsert, de miután a nő nem akarta értesíteni a rendőröket, elengedték. Az egyik barátja azonban felhívta a zsarukat, akik hamar megérkeztek a klubba. Kiderült, a tinédzser hamis igazolvánnyal jutott be oda, és az is, hogy egy biztonsági őr bement a vécékbe, bekopogott a fülkébe is, de miután rájött, hogy két ember van bent, nem tett semmit. 

A 14 éves fiút nemi erőszak gyanúja miatt letartóztatták, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!