2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Vona Gábor szerint a virág radikális válasz

2015. június 2., kedd 07:33, frissítve: kedd 14:07

Nincs biztos recept a vadhajtások levágására a Jobbikban – erről beszélt a párt elnöke Magyarország élőben című műsorunkban.

Vona Gábor eddig nem tartotta szükségesnek, hogy lemondassa vagy kiléptesse a pártból azokat, akik viselkedése elfogadhatatlan számára. Kulcsár Gergely büntetését viszont radikális lépésnek tartja. A jobbikos politikus korábban azzal kérkedett, hogy beleköpött a holokauszt áldozatainak állított Duna-parti emlékű egyik cipőjébe.

Riporter: – Önök egy radikális párt, de nincsen radikális válaszuk ezekre a vadhajtásokra?
Vona Gábor: De van! Elmondtam például, amikor Kulcsár Gergelyt elküldtem, és arra kértem, hogy egy szál virágot helyezzen el.
Riporter: De egy szál virág, elnök úr, radikális megoldás? Ettől majd a jobbikosok meg fognak ijedni, és azt mondják, hogy középre fordulnak?
Vona Gábor: Nem megijedni kell, a jobbikosoknak meg kell érteniük azt, hogy mi az, ami a Jobbikban vállalható, mi az, ami a Jobbik számára elfogadható, mi az, ami a Jobbik programját képezi, és mi az, ami nem, és itt egyértelművé tettük azt, hogy ez nem képezi a Jobbik programját.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!