2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Százezrek követték 2017-ben a Hír TV közösségi oldalát

Hír TV

2017. december 31., vasárnap 12:59

Gyertyás megemlékezés, nyugdíjbiznisz és üzenet a miniszterelnöknek. Többek között az ilyen témájú videók voltak a legnézettebbek a Hír TV közösségi oldalán, ami egy év alatt megduplázta a követőinek számát. A bizalmat és a figyelmet ezúton is köszönjük, most pedig mutatjuk, mi mindenre kattintottak, lájkoltak és kommenteltek a legtöbben 2017-ben.

„Mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselőtársam! Boldog karácsonyt kívánok” – részlet a parlament egyik utolsó idei üléséről. Orbán Viktort az egyik LMP-s képviselő kérdezte az azóta elhunyt arab üzletemberhez, Gaith Pharaonhoz fűződő kapcsolatáról. A kormányfő foghegyről adott válaszát a Hír TV is bemutatta a Facebookon, ez a videó az utóbbi időszak egyik legtöbb hozzászólását és megosztását hozta.

A Hír TV online videói idén is több millió megtekintést értek el.

„Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok. Hogyha azt hiszed hogy én félek vagy mi félünk tőled, akkor nagyon tévedsz” – ezt üzente Vona Gábor élő adásban a miniszterelnöknek az Állami Számvevőszék sokat vitatott, Jobbikra kirótt büntetése után. Ezt a videót is csaknem 200 ezren látták a neten.

A Célpont egyik Ukrajnában forgatott riportját, ami a szabolcsi nyugdíjbizniszt és a szavazatvásárlást tárta fel, 264 ezren nézték meg a világhálón.

Sokan kattintottak azokra a felvételekre is, amelyeket a Hír TV tudósítója készített azokról a buszokról, amelyek Orbán Viktor október 23-i beszédére szállították a közönséget – a járművek között a felcsúti fociakadémia busza is látható volt.

Orbán Viktor – Fidesz – tüntetés. Televíziónk közösségi oldalán ilyen témájú cikkekre reagáltak a legtöbbet a felhasználók 2017-ben. A tüntetéseket a Hír TV Facebook-oldalán is alkalmanként százezrek követték élőben.

Az egész országot megrázó veronai buszbaleset az év egyik legtragikusabb eseménye volt, a Hír TV online is élőben tudósított aznap, a képsorokat több mint félmillió alkalommal tekintették meg. 

A Hír TV Facebook-oldala egy év alatt megduplázta követőit, így már 214 ezren látják csatornánk folyamatosan frissülő híreit a közösségi oldalon.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!