2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Híradó 12:00

Orbán szerint hadserege van Sorosnak

Hír TV

2018. március 22., csütörtök 13:04, frissítve: csütörtök 17:26

Orbán Viktor újabb brüsszeli migrációs harcot vizionál, miközben a csúcson nem is egyeztetnek a bevándorlásról.

A miniszterelnök a Facebookra feltöltött videójában azt sejteti: az EU-tagok állam- és kormányfőinek találkozóján is az lesz a cél, hogy Magyarországot bevándorlóországgá tegyék Soros György segítségével.

Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon kétezer zsoldos, egy egész zsoldoshadsereg dolgozik Soros Györgynek és a magyar kormány ellenében. Itt, Brüsszelben sincsenek kevesen, a céljuk ugyanaz: Magyarországot bevándorlóországgá tenni, lebontani a kerítést, és beengedni a migránsokat – hangoztatta a miniszterelnök.

Tekintse meg Orbán Viktor teljes brüsszeli üzenetét!

Később Orbán Viktor a Fidesz pártcsaládja, az Európai Néppárt vezetőségi ülésén vett részt Brüsszelben. A miniszterelnököt elkísérte Rogán Antal is, aki a 20 ezer gazdag migránst Magyarországra csábító letelepedési kötvényprogram kitalálója.

„Elmondtam kellő súllyal ismét, hogy szerintem Európa megtelt, ezért az erőforrásokat most már a határok védelmére, és nem a migránsok szétosztására kell fordítani. Magyarország ebben európaiként részt vesz, és meg fogja védeni a határait, migránsokat nem engedünk és nem fogadunk be. Ha Európa megtelt, akkor védjük meg a határait” – mondta a magyar kormányfő az újabb facebookos videójában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!