2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

LMP: Andy Vajna-féle embereknek nincs helyük a közpénzek közelében

2015. július 31., péntek 10:04, frissítve: péntek 10:52

Nincs helyük a közpénzek közelében az olyan embereknek, akik offshore-paradicsomokban gondolják fialtatni a pénzüket. Ezt az LMP társelnöke Andy Vajnával, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztossal kapcsolatban mondta a Magyarország élőben stúdiójában.

Szél Bernadett hozzátette, hogy az LMP törvényjavaslattal áll a Fidesz elé, mellyel azt szeretnék elérni, hogy senki ne kerülje el az adófizetést, főleg abban az esetben, ha magas kormányzati pozícióval rendelkezik.

„A Fidesznek volt egy ígérete 2010 előtt, hogy kisöprűzik az offshore-lovagokat a hatalomból. Én úgy látom, hogy ehelyett szövetséget kötöttek velük, és gyakorlatilag Andy Vajna tevékenykedése pontosan azt mutatja, hogy mennyire cserben hagyta a Fidesz a saját szavazóit. Nem tartotta be az ígéretét, és gyakorlatilag ilyen emberek vannak a közpénzek közelében, akik nem átallanak gyakorlatilag offshore-paradicsomokba vinni pénzüket, adóelkerülők. Közben meg itthon gürcölnek az emberek, és próbálnak egyről a kettőre jutni” – fogalmazott Szél Bernadett.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!