2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Káromkodó belső levelezést posztolt Czerván György

Hír TV

2018. április 7., szombat 11:58, frissítve: szombat 12:23

Apró szeletet láthattunk a fideszesek belső kommunikációjából abban a videóban, amelyet Czerván György osztott meg a Facebook-oldalán. A Válasz Bozsik József rágalmaira című összeállításban szövegeket mutatnak, amelyek megpróbálják elmagyarázni „az igazságot” a fogathajtók egykori szövetségi kapitányáról. Elsőként egy szerződést mutatnak be a fideszes videóban, amely szerint Bozsik megbízatása csak 2016 végéig szól, majd pedig következett az érdekesebb rész: egy vélhetően Bozsiknak címzett levél, amelyben egyebek között azt írják, „kár, hogy azt a jó gondolatvilágot, mely a korrupcióról, szakmaiatlanságról… stb. szól, elbaszod azzal, hogy elferdíted az igazat”. Emellett az ismeretlen feladó azt is írta, hogy Bozsikot az eredménytelenség miatt menesztették a szövetség éléről.

 
Facebook
 

Ahogy arról a Hír TV is beszámolt, Czerván György fideszes államtitkár veje lakta be a több mint negyvenötmillió forintos uniós támogatásból megújult tápiószentmártoni lovardát. A komplexumban papíron lovas oktatócentrum működik, ahol a diákok ismerkedhetnek a lovakkal és a lovas kultúrával, ám a beszámoló szerint az épületet a fideszes politikus veje, ifjabb Galbács Ferenc fogathajtó használja, az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad lovait tartja ott.

A Jobbik képviselőjelöltje számlákkal igazolta, hogy a lovarda kivitelezésénél olyan eszközöket is elszámoltak, amelyeket például más lovardától kaptak kölcsön, illetve több tételt is túláraztak. Bozsik József azt mondta, a bizonyítékokat átadták a nyomozóhatóság részére.

„Egyet tudok ígérni a választópolgároknak Pest megye 9-es számú választókerületében is, hogy a korrupciót meg fogjuk szüntetni. Mert ez a melegágya, ez a fejlődésnek a gátja jelenleg is a Tápió-vidéken. Öt polgármester is jelenleg megkeresett: nagyon sok ilyen beruházásról szereztem tudomást: ahol 45 milliós épületeket fel lehetne húzni 20 millióból, ahol 60 milliós utakat meg lehetne csinálni 20 millióból, ezeknek mind-mind utána fogunk menni. Minden egyes polgármestert, minden egyes önkormányzati képviselőt el fogunk számoltatni, aki ebben részt vesz” – mondta el Bozsik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!