2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Karácsony: Orbán miniszterét idiótának és gazembernek tartják

Hír TV

2018. március 14., szerda 12:07, frissítve: szerda 13:04

Kezdeményezi a parlament költségvetési bizottságának összehívását az MSZP.

A párt és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint az elmúlt napok pénzügyi botrányai, így Kósa Lajos ügye után nem szabadna magyar adófizetők pénzét érintő döntéseket hoznia a kormánynak.

Orbán Viktor egyik miniszteréről az ország egyik fele azt gondolja, hogy egy idióta, a másik azt, hogy egy gazember. Ma világosság vált, hogy mindkettő egyszerre. A tegnapi 1300 milliárd forintos letét után most egy 800 millió forintos szerződés van. Kósa Lajos édesanyja valószínűleg a legirigyeltebb magyar nyugdíjas, akinek nemcsak sertéstelepet, de sok 100 millió forintos adományt is hozott a sors – hangoztatta Karácsony Gergely.

Beleállt az áldozatszerepbe Kósa Lajos

A közjegyzői okirattal bizonyíthatóan 1300 milliárd forint kezelésével megbízott miniszter szerint átverték, a Kun-Mediátor-ügyben elhíresült Bróker Marcsi csalásaihoz hasonlította az esetét.

A fideszes politikus ezért feljelentést is tesz, de amúgy ellenzéki lejáratásról beszél. Az ügy miatt felvetődött kérdéseket a sajtótájékoztatón előbb elmondatta az újságírókkal, majd egy rövid nyilatkozatot tett, amelyben gyakorlatilag egyikre sem válaszolt. Ezt a teremben a sajtó mellett megjelent tüntetők is szóvá tették.

Ez egy csalássorozat, a hölgy egy csaló. Én természetesen a mai napon megteszem a feljelentést, és várom az ügyészségnek, illetőleg a nyomozó hatóságoknak az eredményét, mert egy ilyen ügynek a végére kell járni. Az biztos, hogy olyan csalássorozatról van szó, amit a hölgy nemigen tudott egyedül elkövetni. Fel kell deríteni, hogy kiket vert még át. És természetesen a mai napon megteszem a rendőrségi feljelentést – mondta Kósa Lajos.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!