2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Karácsony: Aki otthon marad, a változatlanságot választja

Hír TV

2018. január 13., szombat 12:06, frissítve: szerda 19:48

Üdvözölte Karácsony Gergely, hogy a köztársasági elnök a legkorábbi időpontra írta ki az országgyűlési választást, mert szerinte így lehetőség van a lehető leggyorsabban elzavarni a Fidesz-kormányt.

Boldog új Magyarországot kívánt Karácsony Gergely a szocialisták választmányának délelőtti ülésén. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje felszólalásában üdvözölte, hogy a köztársasági elnök a legkorábbi időpontra írta ki az országgyűlési választást, mert így lehetőség van a lehető leggyorsabban elzavarni a Fidesz-kormányt, ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy aki április 8-án otthon marad vagy más ellenzéki pártra voksol, az is a változatlanságra szavaz.

A megoldást szerinte csak az MSZP és Párbeszéd nyitott szövetsége jelentheti, amely mindenkit vár, aki változást akar.

„Mi nem a narancssárgát akarjuk egy másik színre lecserélni, mi Magyarország sokszínűségét, ennek a sokszínű társadalomnak az egységét szeretnénk képviselni a hatalom embereivel szemben, az emberek hatalmát akarjuk megszervezni. (…) A szövetségünk áll erős, és úgy érzem, hogy képes hitet adni az embereknek, képes arra, hogy megnyerje ezt a választást. Ez a szövetség éppen azért szövetség, mert nyitott mindenki számára, aki úgy érzi, hogy van hozzátennivalója Magyarország közös ügyeinek a megoldásához” – jelentette ki a kormányfőjelölt.

Az MSZP elnöke, Molnár Gyula is részvételre buzdított. „Arra kérünk mindenkit hogy április 8-át már most ikszeljék ki a naptárban, nincs nyaralás, nincs telek, nincs baráti rendezvény” – mondta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!