2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Így néz ki a vadászkastély, amely Lázárék földjeinél épül

Hír TV

2018. március 10., szombat 19:54

Az épületben, amelyet a miniszter családi birtokai vesznek körül, már kialakították a borospincét, és a szauna is készül.

Belülről is fejedelmi látványt nyújt az a vadászkastély, amely bár papíron nem Lázár Jánosé, mégis a miniszter családi birtokai veszik körül. A Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldalra feltöltött képek szerint a még készülő uradalom épületeiben a hatalmas tereket kandalló fűtheti majd be, a borospince már kész van, és beüzemelésre vár a szauna is.

 
Facebook
 

A Magyar Nemzet írta meg, hogy a kastély papíron Kulik Jenő hódmezővásárhelyi ügyvédé volt, ő 2015-ben vette meg a területet egy vadásztársaságtól. Később alapított egy céget, amelyben két társtulajdonos is van, és ide apportálta az ingatlan vagyont.

Kulik és Lázár egyébként nagyjából ugyanabban az időszakban volt gyakornok Rapcsák András idején az önkormányzatnál, később pedig Kulik rendszeresen adott jogi tanácsokat a miniszternek.

 
Facebook
 

Vannak még arra utaló jelek, hogy a miniszternek az általa közölteknél több köze lehet az ingatlanhoz. Egy vállalkozó a Magyar Narancsnak azt mondta, az árajánlat összeállításához szükséges konzultációk során is előkerült Lázár neve. Az általa látott tervekből egyébként kiderült: a teljes beruházás értéke több száz millió forint lehetett, és a költségeket tovább növelhette a belső kialakítás, amelyre külön lakberendezővel szerződtek.

 
Facebook
 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!