2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Budapest felé tartott a pakisztáni a határsértőkkel

2015. június 19., péntek 10:03, frissítve: péntek 11:30

Tegnap 360 határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megye déli részén. A legnagyobb csoportot Mórahalom közelében tartóztatták fel.

Szerda délután egy pakisztáni férfit vettek őrizetbe, kisteherautójába 42 határsértőt vett fel Röszkénél és a főváros felé indult velük. A rendőrök Budapest felé kapták el, embercsempészés miatt indítottak ellene eljárást.

„360 határsértővel szemben intézkedtek a határőrök Csongrád megye déli részén csütörtökön. A legnagyobb számú csoportot 13 óra 25 perckor Mórahalom külterületén fogták el, onnan 39 iraki állampolgárt állítottak elő. A CSMRFK migrációs ügyi osztálya embercsempészés megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 32 éves pakisztáni férfit. A gyanúsított még június 17-én a délutáni órákban Röszke külterületén 42 határsértőt vett fel Mercedes Sprinterjébe. A szegedi határrendészeti kirendeltség járőrei útban Budapest felé állították meg. A rendőrség kezdeményezte a sofőr előzetes letartóztatását, a határsértők ellen pedig idegenrendészeti eljárás indult” – mondta el a Hír TV-nek Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!