2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Bercsenyi ejtőernyős huszárok 11:00

A Jobbik-jelölt tagadja, hogy SS-jelmondat lenne rátetoválva

,

2015. március 16., hétfő 21:28, frissítve: hétfő 21:50

Tagadja a Duna-parti holokauszt-emlékmű meggyalázását a jobbikos Kulcsár Gergely. A radikális párt elnöke kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy az országgyűlési képviselő tettének lesz-e politikai következménye. Tapolcán egy tetoválás miatt kell magyarázkodnia a Jobbik országgyűlésiképviselő-jelöltjének. A Fidelitas felszólította Rig Lajost, hogy mutassa meg a testén viselt jeleket a nyilvánosságnak.

Cipők a Duna-parton. Azoknak a zsidóknak az emlékére, akiket a nyilasok lőttek a Dunába. Az egyik cipőbe a jobbikos Kulcsár Gergely 2011-ben beleköpött. A politikus akkor már parlamenti képviselő volt. Tettével e-mailben eldicsekedett párttársainak, bizonyítékul ezt a képet mellékelte.

– Nem gyaláztam meg egyetlenegy emlékművet sem. Az lehet, hogy nem volt szerencsés, illetve ízléstelen volt maga a fotó, illetve az e-mail, amiatt elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam.
– Itt van nálam az e-mail, abban azt írja, hogy a kép a cipőbe köpés után készült, akkor…
– Többet nem szeretnék mondani, köszönöm…
– De bocsánat, ide van írva, hogy a kép a cipőbe köpés után készült.
– Igen és utána van egy smile, ez egy rossz vicc volt.
– Tehát nem köpött bele, ezt tagadja?
– Nem.
– És egyáltalán miért küldte körbe ezt az e-mailt?
– Köszönöm, ennyit szerettem volna elmondani.

Szűkszavúan nyilatkozott Vona Gábor pártelnök is.

– Vállalhatatlannak tartom, és felháborít. Most mennem kell.
– Lesznek ennek következményei?
– Meglátjuk.

Nemcsak a parlamentben, Tapolcán is magyarázkodnia kell a Jobbiknak. A radikális párt országgyűlésiképviselő-jelöltjéről azt írta a Pestisrácok.hu, hogy a hírhedt náci alakulat, az SS-jelmondatát, a Becsületem a hűséget tetováltatta magára.

– Maga a tetoválás, az mindenkinek a saját egyéni intim szférához tartozó dolga, amit meg a Pestisrácok állít, az valótlan.
– Mi a pontos szövege ennek a tetoválásnak?
– Becsület, egy szív, egy ilyen nonfiguratív szív és mellette hűség, alatta 2011. 06. 25. Ez a házasságkötésem dátuma a két fogadalmammal.
– És miért pont ezeket a szavakat használta?
– Mivel maga a becsület, az egy szép szó, édesapám is erre tanított, hogy mindig becsületes ember legyek, és a hűség, mint a szeretet és a házasság jelképe.

Rig Lajos megjegyezte, hogy három másik tetoválása is van; egy hun lovas íjász, egy Árpád-sávos pajzs turulmadárral és egy Hunnia-felirat székely rovásírással.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!