2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Zebrán gázolta el a kiskorút a gondatlan sofőr

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 400.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 4 hó járművezetéstől eltiltásra ítélte azt a nőt, aki figyelmetlenségből a zebrán ütötte el a kiskorú sértettet. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette.

  • Zebrán gázolta el a kiskorút a gondatlan sofőr

A vádirat szerint a nő 2019. május 6-án Esztergomban a Kossuth Lajos utcán a belső forgalmi sávban vezette a személygépkocsit. A vádlott menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávban előtte haladó másik személygépkocsi lassított, majd abból a célból, hogy a járdán várakozó személyek részére az úttesten az átkelést biztosítsa, a kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt megállt. Ez a jármű a vádlott által igénybe vett forgalmi sávból érkezők számára takarta a kijelölt gyalogos-átkelőhely egy részét.

A vádlott a másik jármű megállását, és azt, hogy ez a gépkocsi a kijelölt gyalogos-átkelőhely egy részét takarja, észlelte, ennek ellenére a kijelölt gyalogosátkelőhelyet nem fokozott óvatossággal közelítette meg, és a másik jármű melletti elhaladásba kezdett.

Ennek során a járművel elütötte a kijelölt gyalogosátkelőhelyen édesanyjával átkelő kiskorú  sértettet. A gyermek az aszfaltra zuhant, és ajkának duzzadásos sérülése, vérzése keletkezett, felső maradó fogai visszanyomódtak. A sérülés gyógytartama három hónapban határozható meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!