2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Zebrán gázolt el egy zöld jelzésen átkelő gyereket a zuglói baloldali képviselő

Autójával a zebrán gázolt el egy fiatal lányt szeptember 12-én Zuglóban Várnai László önkormányzati képviselő - tudta meg a Blikk. A baleset az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt. A gyalogosoknak zöldet mutatott a lámpa, amikor a baleset megtörtént. A gyereket a mentők kórházba szállították.

  • Zebrán gázolt el egy zöld jelzésen átkelő gyereket a zuglói baloldali képviselő

A CivilZugló baloldali szervezet önkormányzati képviselője az esettel kapcsolatban nem akart nyilatkozni a lapnak, később egy másik lapnak elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy ő zöld jelzésnél kanyarodott balra, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte (vagyis a KRESZ szerint a gyalogosnak volt elsőbbsége - a szerk.).

A balesethez kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt - mondta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.

Origo/Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!