2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely bliccel, nem veszi meg a bérletet és beszól az ellenőrnek + videó

Karácsony Gergely bliccel és amikor elkapják, akkor azon túl hogy haragszik az ellenőrre, még be is szól neki - így reagált Wintermantel Zsolt a főpolgármester kifakadására. Budapest első embere azt nehezményezte, hogy márciustól már nem biztos, hogy érvényesek lesznek a megszokott bérletek a HÉV-en és az agglomerációs buszokon. A Fidesz emlékeztet: 2 milliárd 175 millió forinttal tartozik a balliberális városvezetés.

  • Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely bliccel, nem veszi meg a bérletet és beszól az ellenőrnek + videó

"A középkorba süllyeszthetjük vissza Budapest közösségi közlekedését, hogyha megvalósulna az a végtelenül káros javaslat, amelyet tegnap a sajtóból tudtunk meg, illetve a különböző egyezkedések révén a Minisztérium közölt a kollégáinkkal, hogy a kormány föl akarja rúgni ezt a lassan 20 éve működő rendszert" - fakadt ki Karácsony Gergely.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium közölte: nem hosszabbítja meg a hibrid közlekedési szerződést a fővárossal, ennek pedig az az oka, hogy Budapest több mint kétmilliárd forinttal tartozik.

A szerződés nélkül pedig a MÁV-, Volán- és HÉV-járatokon nem lehet majd BKK-jegyekkel és bérletekkel utazni, valamint a járatok kezelése és összehangolása is megszűnik.

"Aki nem fizet, annál előbb utóbb kikapcsolják a szolgáltatást, legyen az gáz-, villany- vagy internetszámla. Ez így működik a világon mindenhol!" - közölte a Fővárosi Fidesz.

"Karácsony Gergely bliccel, nem veszi meg a bérletet és ráadásul amikor elkapják, akkor azon túl hogy haragszik az ellenőrre, még be is szól neki" - ezt pedig már a Fidesz fővárosi frakcióvezetője mondta.

Wintermantel Zsolt felszólította Budapest első emberét, hogy egyenlítse ki a tartozást.

"2022-ből 2 milliárd forinttal tartozik Karácsony Gergely a MÁV, HÉV szolgáltatások felé és a Volánbusz felé. Nem fizeti ki azt a szolgáltatást, amit egyébként igénybe vesznek a budapestiek is és a nem budapestiek is. Nagyon szomorú lenne ha ez a konstrukció megszűnne, egyáltalán nem tenne jót Budapest közlekedésének, sem az utazó közönségnek, sem egyébként magának a városnak" - hívta fel a figyelmet a fideszes politikus.

A nagyobbik kormánypárt fővárosi képviselőcsoportja emlékeztet: ha Karácsonyék nem osztották volna szét a budapestiek pénzét a haverok között és nem vitték volna csődbe a fővárost, akkor most lenne miből kifizetni a számlát és nem a budapestieken kéne elverni a port.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A S.E.R.E.G. + videó

Svenk: A S.E.R.E.G. + videó

Miért szeretik annyira az emberek – immár a magyarok is – a sorozatokat? A témáról Kenderessy Szabolcsot, a Sorozatwiki.hu főszerkesztőjét kérdeztük a Svenkben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!