2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Wintermantel Zsolt: a főpolgármester felelőtlen gazdálkodásával csődbe vitte Budapestet

400 milliárd forintnyi plusz sem volt elég Karácsony Gergelynek, hogy stabilan vezesse a fővárost – mondta a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

  • Wintermantel Zsolt: a főpolgármester felelőtlen gazdálkodásával csődbe vitte Budapestet

Néhány héttel ezelőtt mutatta be a főpolgármester Budapest úgynevezett „túlélőcsomagját” és bejelentette: több fontos kérdésben is a lakosok véleményére akar építeni.

Így Karácsony Gergely a Budapesten élőkre bízná a Lánchíd forgalmi rendjét, a szolidaritási adót és azt is, hogy melyik számláit fizesse be az önkormányzat.

Budapest első embere szerint az online lakógyűlésen arról döntenek a budapestiek, hogy a buszt, metrót, villamost vagy a kormányt finanszírozza-e a város.

Unalmas, hogy főpolgármester olyan választás elé akarja állítani a Budapestieket: az adót fizessék be, vagy járjanak a villamosok – hangsúlyozta a budapesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője. Wintermantel Zsolt szerint Karácsony a fővárosiak véleményével akar takarózni, ő maga pedig gyáva módon nem vállalja fel tetteit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!