2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Vona: Oda kell fordulni az emberek felé

A majdnem kétharmados többség még nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet véleménye – jelentette ki Törökszentmiklóson Vona Gábor.

A Jobbik elnöke szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen polgármesterré választott Markót Imre munkahelyteremtéssel és a közbiztonság megerősítésével fogja meghálálni a szavazók bizalmát. A Jobbik által támogatott független polgármesterjelölt 11százalékkal verte meg a korábbi fideszes városvezetőt, a nyolc egyéni képviselői mandátumból pedig hetet szerzett meg a radikális párt. „Nem elég csupán pályázatokon nyerni, nem elég csupán lerakni néhány macskakövet, hanem oda kell fordulni az emberek felé, meg kell hallgatni őket, meg kell ismerni az életüket, a problémáikat, és ezután lehet, azt gondolom, hosszú távú településvezetést irányítani, településvezetést működtetni. Az emberek, úgy érzem, szomjazzák, hogy valaki, aki kompetens, valaki, aki tud változtatni az életük, sorsuk, problémáik alakulásán, az meghallgassa őket, és Markót Imre és csapata ezt tette a kampányban. És a feladat az, hogy a kampány végeztével a városvezetés birtokában is ezt tegyék” – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!