2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Belföld

Volner: Nem engedték, hogy belenézzek a pénzügyekbe

  • Volner: Nem engedték, hogy belenézzek a pénzügyekbe

Nem nézhetett bele a Jobbik, valamint a pártalapítvány pénzügyeibe, mikor még a frakciót vezette, ezt állítja Volner János – erről is beszélt a volt jobbikos politikus Péntek 9 című műsorunkban. Volner János különösnek tartja, hogy miután rendbe tette a frakció gazdálkodását, a párt pénzügyeit egyszerűen elzárták előle.

„Kértem azt, miután az ÁSZ mindig hibát talált, szeretném rendbe tenni a párt gazdálkodását is. Vagyok annyira felkészült, hogy ott is hibátlan munkát tudtam volna végezni. Soha nem engedtek a közelébe. Ugyanez volt a helyzet a pártalapítványnál is. Ott sem engedtek a gazdálkodás közelébe” – mondta a Hír TV-ben a politikus.

Tekintse meg a teljes interjút:

Megszavazta

Volner János 2012 és 2018 között a Jobbik alelnöke és az országos választmány tagja volt, és minden évben megszavazta a párt gazdálkodásáról készült zárszámadást – mondta a Jobbik kommunikációs igazgatója Volner János azon vádjaira, hogy eltitkolták előle a párt gazdálkodásáról szóló adatokat.

Mirkóczki Ádám szerint nem távozik több országgyűlési képviselő a pártból, a politikus szerint az alapszervezeti tagok közül is főleg az inaktívak léptek át a Mi Hazánk Mozgalomba.

„Azokat vesztettük el, akik egyébként a Jobbikért például a 2018. április 8-át megelőző választás során vagy nem csináltak semmit sok esetben, vagy kifejezetten ellenünk kampányoltak. Én most a saját választókerületemből indulok ki, akkor például az utóbbiról beszélünk. Ők most a Fidesz 2.0 formáció tagjai. Nincs ezzel semmi baj, mindenki úgy és ott politizál, ahol akar. Közben ma is be tudom jelenteni, friss hír: Újfehértón és Cserkeszőlőn is alakult egy Jobbik” – mondta Mirkóczki Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!