2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Volner: Mi csak csendben dolgozunk majd

Hír TV

2018. április 6., péntek 09:00

Konfliktusgenerálás helyett csendben kéne tenni a dolgunkat az európai politikában – erről beszélt a Jobbik alelnöke Reggeli járat című műsorunkban.

Volner János szerint az Orbán-kormány folyamatosan ellenségeket keres, és ezáltal vérig sért vezető európai politikusokat, ami Magyarország érdekérvényesítő képességének sem tesz jót.

Gondoljon bele abba, hogy Orbán Viktor megpróbálja magát egy olyan embernek ábrázolni, aki képes arra – és csak ő képes arra – , hogy Magyarországot az Európai Unió ellenében megvédje. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy konfliktusgenerálás helyett csendben kell tenni a dolgunkat. Mi csendben foglyuk megvédeni Magyarországot anélkül, hogy vezető európai uniós politikusokat megsértenénk, és a magyar érdekérvényesítés képességét is természetesen ezáltal javítani szeretnénk, hiszen gondoljon arra, hogy Orbán Viktor például olyan Európa-politikát folytatott, hogy amikor az ukrajnai magyarok nyelvhasználati jogát korlátozták, akkor nem volt szövetségese, aki fölvállalta volna a mellette való küzdelmet, mert egy korrupt, mindenkivel összevesző politikussal nem szeret senki egy platformra kerülni – mondta el a képviselő.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!