2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Volner: Kész átverésshow, amit a kormány csinál

Hír TV

2018. január 23., kedd 07:56, frissítve: kedd 10:06

Jövő hét kedden, vagyis január 30-án tarthatják meg az Országgyűlés rendkívüli ülését, amelyen a kormányt kérdeznék a befogadott menekültekről – értesült a Magyar Nemzet.

Az ülést a Jobbik kezdeményezte, az MSZP és az LMP pedig támogatta a vitát. Míg az elmúlt években 22 milliárd forintot költött nemzeti konzultációkra, népszavazásra, bevándorlásellenes kampányra a kabinet, addig az elmúlt három évben csaknem 2300 bevándorlót fogadott be az ország. Az viszont kérdéses, hogy kapnak-e érdemi válaszokat az ügyben, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, valamint a Fidesz és a KDNP képviselői elmennek az ülésre, ahol válaszolniuk kellene az ellenzéki képviselők kínos kérdéseire.

A Jobbik frakcióvezetője Reggeli járat című műsorunkban úgy fogalmazott: Orbán Viktor miniszterelnöknek „kutya kötelessége” magyarázatot adni arra, hogy mire költött el 22 milliárd forintot. Volner János azt mondta: kész átverésshow, amit a kormány csinál, és a választók április 8-án elmondhatják véleményüket, hogy tetszik-e ez nekik. A politikus szerint a kormányfő egyik oldalról kifosztja az országot, közben migránsokat telepít be titokban, illetve a letelepedési kötvények által.

„Olyan szinten a legalja – szó szerint – a politikának, amit Orbánék csinálnak, gondoljon az őcsényi esetre például: Orbán Viktor befogadja a migránsokat, majd amikor ezeket egy szervezet elvinné Őcsénybe üdülni, akkor Orbán Viktorék elkezdenek ellenük uszítani, elkezdenek az általuk befogadott migránsok ellen gyűlöletet kelteni, azt állítva, hogy ezek ellen jogos a fellépés. Kérdezem én: ki fogadta be őket az országba?” – jegyezte meg.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!