2024. 09. 25. Szerda Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Vogel Evelin reagált Magyar Péter vádjaira

Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék – írja Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében Magyar Péter volt barátnője.

  • Vogel Evelin reagált Magyar Péter vádjaira

Ahogy arról a hirtv.hu is beszámolt, exkluzív interjút adott az Indexnek Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője.

Ahogy arra számítani lehetett, erős mondatok hangoztak el a beszélgetésben. A Tisza Párt vezetőnek egykori kedvese többek között felidézte egy heves veszekedésüket is.

Elmesélte, hogy míg gyermeke az autóban ült, Magyar Péterrel a kocsi mellett összeszólalkoztak, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett. „Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel. (...) Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy (...) Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen” – emlékezett vissza a lelkileg is megterhelő pillanatokra Vogel Evelin.

Az interjú megjelenését követően Magyar Péter pontosan úgy reagált Vogel Evelin indexes interjújára, ahogyan azt a nő megjósolta. Hosszú bejegyzésében a Tisza Párt elnöke előbb megvádolta korábbi párját azzal, amit ő maga követett el volt felesége ellen, vagyis hogy hangfelvételeket készített róla. Majd azzal is, meggyanúsította, hogy a Fidesszel kötött alkut.

A Tisza Párt elnöke által megfogalmazott vádakra friss Facebook-bejegyzésében reagált Vogel Evelin:

"Az igazság az, hogy én soha nem zsaroltam meg Pétert, sem senki mást a Tisza Pártból. Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni. Ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik abból semmi építő nem születik.

Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked, vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya.

Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!

Apropó: Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?

Engem többé már nem tudsz megijeszteni!"

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vogel Evelin kitálalt + videó

Vogel Evelin kitálalt + videó

Vogel Evelin kitálalt az Indexnek. Szerinte Magyar Péter mindenkit átvert és nem az, akinek látszik. Magyar Péter csak vádaskodik, de érdemben semmit nem cáfolt. A Napi Aktuálisban erről is vitázott Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!