2019. április 25.,
csütörtök, Márk napja

Újabb kétszázmillióért bővíthetik a zuglói parkolási övezetet

Hír TV

2019. április 17., szerda 09:09

Karácsony Gergely szerint nem is veszteséges a zuglói fizető parkolás - erről a Magyar Nemzet írt. A lap szerint ez azért is érdekes, mert egy hónappal korábban Karácsony még a Fideszre, valamint az őt támogató MSZP-re hárított minden felelősséget az általa beterjesztett előnytelen szerződésekért. Mindeközben Zugló újabb csaknem 200 millió forintért bővítené a parkolási övezetet. Csütörtökön kerül napirendre a szocialista előterjesztés.

A Magyar Nemzet szerint Karácsony mostani állításait a nevével fémjelzett idei költségvetés számai is egyértelműen cáfolják. Csütörtök délelőtt 10-kor tartják azt a rendkívüli ülést, amelyen egy vizsgálóbizottság alakulhat, ők vizsgálnák át a gyanús szerződéseket.

Mindeközben az Origo arról ír, Zuglóban folytatódik a parkolási övezetek bővítése, és ennek keretében több mint 157 millió forintért szereznének be parkolóórákat. Mindez a csütörtöki testületi ülés napirendi pontjai között szerepel. Ha a képviselők elfogadják a szocialista javaslatot, akkor az a kerületnek újabb közel 200 milliós kiadást jelentene - teszi hozzá a portál. 

Hír TV/Origo