2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Vitorláshajókkal van tele a káptalanfüredi gyermekstrand

  • Vitorláshajókkal van tele a káptalanfüredi gyermekstrand

Vitorláskikötőt építtethet a baloldali vezetésű józsefvárosi önkormányzat a kerületi gyermekek számára fenntartott strand helyére - erről beszélt a helyi Fidesz alelnöke.

Sára Botond arról tájékoztatott: néhány párttársa ellátogatott az említett helyre, ahol ismeretlen vitorlások és egy építkezés fogadta őket.

Vitorláshajók és valamiféle építkezés fogadta a a józsefvárosi önkormányzat fideszes képviselőit azon a strandon, ami egyébként a 8. kerületi gyermekek számára van kialakítva.

A képviselők azért látogattak el ide, mert a városrész baloldali polgármestere továbbra sem tesz semmit annak érdekében, hogy a gyermekek táboroztatását biztosítsa. Azonban erre a látványra ők sem számítottak.

A parton összesen 14 vitorláshajó állt, letakarva, ami arra utal, hogy már jó ideje itt tárolják őket. A képviselők azt is megtudták, hogy a vízi járművek tulajdonosainak kulcsa van a strandhoz, azonban a helyszínen semmilyen írásos nyomát nem találták annak, hogy milyen jogcímen használják a területet.

A Józsefvárosi Fidesz alelnöke szerint felháborító, hogy miközben Pikó András nem tesz semmit annak érdekében, hogy befejeződjön a káptalanfüredi gyerektábor felújítása, eközben idegenek használják a területet.

Pikó András korábban a közösségi oldalán kezdett adománygyűjtésbe, hogy finanszírozni tudják a kerületi gyermekek táboroztatását.

Sára Botond szerint vérlázító, hogy egy 28 milliárd forintos önkormányzati büdzséből ezt nem tudják megoldani.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Súlyos veszteségeket szenvedett az ukrán haderő

Súlyos veszteségeket szenvedett az ukrán haderő

Két frontszakaszon két ukrán támadást vertek vissza az orosz erők, a harcokban mintegy 815 ukrán katona esett el vagy sebesült meg az elmúlt nap folyamán - közölte vasárnapi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!