2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Visszatérő vezetők a HírTV Zrt., a KÖZGÉP Zrt. és a Mezort Zrt. élén

Hír TV

2018. július 25., szerda 19:21

Miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásával végrehajthatóvá vált dr. Nyerges Zsolt irányításszerzése a korábbi Simicska-érdekeltségek felett, az új tulajdonosi döntésnek megfelelően a mai nappal megtörténtek a személycserék a Hír TV Zrt., a KÖZGÉP Zrt. és a Mezort Zrt. élén. Dr. Vida Ildikó a KÖZGÉP Zrt. és a Mezort Zrt. elnökségéről is lemondott, mindkét társaságban dr. Nyerges Zsolt tér vissza az igazgatóság vezetésére.

A KÖZGÉP Zrt. Igazgatóságának elnöke a mai naptól ismét dr. Nyerges Zsolt. Dr. Sárvári Tamás, az IT eddigi elnökhelyettese vezérigazgatóként folytatja munkáját. Tóth Marianna és dr. Nagy Ajtony Csaba lemondott a társaság felügyelőbizottságában viselt tisztségéről.

Mától újra dr. Nyerges Zsolt tölti be a Mezort Zrt. elnöki tisztét is. Dr. Simicska Lajos a társaság felügyelőbizottságából távozott.

A tulajdonosi döntés szerint Pauwlik László visszatér a HírTV Zrt. vezérigazgatói posztjára. A társaság igazgatósága megszüntetésre került, dr. Fonyó Károly eddigi elnök és Faragó Csaba eddigi vezérigazgató távoztak a csatornától.

A GVH jóváhagyásával a tulajdonosi kivásárlás tranzakciói lezárultak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!