2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Visszalépett az ellenzéki előválasztás egyik győztes jelöltje

DK

Visszalépett az ellenzéki előválasztás egyik győztes jelöltje. A DK-s Horváth Roland Károly helyett a DK-s Molnár László indul Bács-Kiskun megye 5. számú országgyűlési egyéni választó-kerületében – közölte az ellenzéki összefogás. Horváth Roland Károly egészségügyi okokra hivatkozva lépett vissza a jelöltségtől, de hangsúlyozta, hogy politikai nézetei nem változtak.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Putyin: Az orosz gazdaság állja a szankciókat

Oroszország gazdasága nagyon tisztességesen állja a szankciós csapást, minden nehézség ellenére - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szocsiban fogadta fehérorosz hivatali partnerét, Alekszandr Lukasenkát.

Napirend előtti felszólalások

Ha lenne a komolytalanságnak zászlaja, az valahol a Jobbik frakció felett lengedezne. Így reagált Jakab Péter parlamenti felszólalására a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!