2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Visszakapja Gyárfás Tamás a 200 milliós óvadékot

Visszakapja a 200 millió forintos óvadékot a Fenyő-ügyben felbujtással gyanúsított Gyárfás Tamás - közölte ma a Fővárosi Törvényszék. Mivel az elrendelt kényszer-intézkedés hatálya 2018. november 11-én lejárt, a bíróság visszafizeti a letett óvadékot - ezt törvény írja elő.

  • Visszakapja Gyárfás Tamás a 200 milliós óvadékot

Közben az ügyészség július 15-én közölte, hogy perújítást javasolnak a Fenyő-gyilkosság ügyében Portik Tamással kapcsolatban. A főügyészség közleménye kitért arra is, hogy mindez nem érinti a Gyárfás Tamás elleni büntető-eljárást, a vele szembeni érdemi ügyészi döntés meghozatala ugyanis folyamatban van.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!