2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Videón, ahogy felrobbant egy munkagép az M0-son

A napokban történt, hogy kiégett egy daru az M0-ás autóút egyik lehajtóján. A jármű hatalmas lángokkal égett, majd berobbant. Az esetről a Magyar Közút tett közzé felvételt.

Az M0-s autóútról éppen az M2-esre, Vác felé tartott egy jól karbantartott 10 éves daru, melyet nemrég szervizeltek, mégis kigyulladt, majd ennek következtében kiégett a teljes jármű. Az eset következtében nemcsak a daru, az út és annak környezete is jelentősen sérült.

A felvételen látható, ahogy a daru hatalmas lángokkal ég, majd berobban. A mentési munkákat a katasztrófavédelem munkatársai nagy erőkkel végezték.

A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, ám az anyagi kár jelentős.

Megégett a szalagkorlát, a táblák, a fém beleégett a burkolatba, a megégett gumi-műanyag-alumínium elegy miatt a bitumen kijött, a burkolatot így fel kell marni a sérült rész és annak környezetében, valamint így 50 méter hosszan teljesen ki is kell azt cserélni.

Ezen kívül a több száz méternyi olajfolyás nyomainak eltüntetéséhez kőporlisztet is kiszórtak a Dunakeszi mérnökség emberei. 

A videó IDE kattintva tekinthető meg. 

bpiautosok.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!