2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Városháza-gate 5. rész: Karácsonyék így jutottak el a végső lesz*rásig

"Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken" - mondta Karácsony Gergely a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság ülésén, a főpolgármester így összegezte a több mint két hónapja tartó botrányt. A Mediaworks Hírcentrum videósorozatának ötödik része azzal foglalkozik, hogy Kerpel-Fronius Gábor, momentumos alpolgármester beismerte az ATV-ben, hogy ő terjesztette elő a Városháza eladását vizsgáló dokumentumot, ráadásul a főpolgármester felkérésére.

Barts Balázs a Vagyonkezelő vezetője, a vizsgálóbizottsági meghallgatáson pedig arról beszélt, hogy Berki Zsolt aki az ügy egyik kulcsfigurája, több fővárosi ingatlan értékesítésénél is közreműködött.

Előkerült Bodnár Dezső is – Gansperger Gyula bizalmasaként hivatkozott rá a sajtó -, aki szintén hallható a felvételeken. Ő egyenesen azt állította, hogy őt arról tájékoztatták, hogy a Városháza eladása a főváros vezetésének tudtával történik, és a jutalékos rendszerről is beszélt.

A vizsgálóbizottsági ülésen később megjelent Tordai Csaba, Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes és maga Karácsony Gergely is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!