2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Varga Judit: Donáth Annának távoznia kell

Donáth Annának távoznia kell a közéletből - nyilatkozta a Hír TV-nek az igazságügyi miniszter. Varga Judit szerint megengedhetetlen, hogy egy világjárvány közepén a hazai ellenzék - most már bizonyítottan - saját kormánya ellen uszít. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint csúnyán lebukott a momentum.

  • Varga Judit: Donáth Annának távoznia kell

Csúnyán lebukott a momentum

Így reagált a Hír Tv Donáth Annáról nyilvánosságra hozott exkluzív felvételére a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István úgy fogalmazott: most már felvétel bizonyítja, hogy a Soros által pénzelt baloldali ifjúsági szervezet szorosan együttműködik a spekuláns szövetségeseivel, akik az elmúlt hetekben támadták Magyarországot. A politikus hozzátette: a felvétel alapján több kérdés is felmerül, amit szeretnének feltenni a Momentum és Donáth Anna számára.

Az igazságügyi miniszter emlékeztetett: amikor szeptember 29-én nyilvános politikai vitán kérdezte Donáth Annát, a momentumos EP-képviselő ország-világ előtt letagadta, hogy egyeztetett volna az Európai Bizottság alelnökével. Varga Judit elfogadhatatlannak tartja, hogy mialatt a magyar kormány a koronavírus járvánnyal küzd és az emberi életeket óvja, azalatt a hazai ellenzék brüsszeli érdekeket szolgálva folyamatosan uszított a magyar kormány intézkedései ellen. A tárcavezető szerint Donáth Annának távoznia kell a közéletből.

Varga Judit hozzátette: nemcsak a momentum és a hazai ellenzék számára kínos az ügy, hiszen lebuktatja magát Vera Jourovát is, aki néhány napja egy cseh lapnak adott interjúban szintén tagadta, hogy a magyar ellenzékkel egyeztetéseket folytatott volna a jogállamiságról.

Kerestük Donáth Annát, hogy megkérdezzük, hogy miért nem mondott igazat korábban, de adásunkig nem értük el.

Kapcsolódó anyagaink:

Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét

Varga Judit: A mostani egy történelmi pillanat az Európai Unió életében

Varga Judit: A bizottság figyelmen kívül hagyta a Magyarország által küldött részletes összefoglalókat

Szijjártó Péter: Donáth Anna főbenjáró bűnt követett el

Hollik: Csúnyán lebukott a Momentum

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!