2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Varga Judit: Az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról

Németország elesett, az LMBTQ-propaganda ledöntötte az országot a lábáról - írta Varga Judit Facebook posztjában. Az igazságügyi miniszter kiemelte: az új balliberális német koalíció programjában külön alfejezetet szentelnek a gender politikának. Eszerint ösztönözni fogják az iskolai LMBTQ-lobbit, a nemváltó műtétek teljes költségét pedig az adófizetők fizetik majd. „Mi, magyarok kitartunk és megálljt parancsolunk ennek az őrületnek!” – zárta hozzászólását Varga Judit.

  • Varga Judit: Az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!