2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Varga-Damm: Nem létező embereknek válaszoltam

Hír TV

2019. augusztus 2., péntek 18:25

Nem kér bocsánatot Varga-Damm Andrea a Hír TV nézőitől. A jobbikos politikus szerint nem létező embereknek válaszolt, így nem bánthatta meg őket. Varga-Damm egysejtűnek, idiótának és butának nevezte az embereket. Szerinte, aki a Hír TV-t nézi örök butaságra ítéli magát

Sajátos stílusban hárította el Híradónk kérdését Varga-Damm Andrea július közepén. A Jobbikos politikustól azt szerettük volna akkor megtudni, hogy mit szól hozzá, hogy Ózdon Gyurcsány Ferenc pártja kihátrált a jobbikos polgármesterjelölt mögötti ellenzéki összefogásból, mert elmondásuk szerint: neonáci múltja miatt nem tudják vállalni Janiczak Dávidot.

"Kedves hazudozók, elmondom a valóságot."

- így kezdett magyarázkodásba Varga-Damm Andrea az esetet után, erre pedig a Hír TV közösségi oldalát látta a legmegfelelőbb helyszínnek. A Jobbik politikusa ezt követően a hozzászólását kritizálókat kezdte sértegetni.

„Maga pedig egy idióta. Gratulálok az egysejtű léthez.”

– írta az egyik bejegyzésében. Egy másik kommentelőnek pedig aki azt kérdezte tőle, hogy miért magyarázza a viselkedését, azt válaszolta: ő nem magyarázkodik, hanem tájékoztat. Majd hozzátette: „Persze olyan buta embereket nem érdemes, mint ön.”

A képviselőnő szerint, akik a Hír TV-t nézik, azok örök butaságra ítélik magukat.

Megkérdeztük Varga-Damm Andreát, hogy szerinte nem volt-e túlzó a megnyilvánulása, amivel megsértette a nézőket. Ő azonban úgy vélte, a hozzászólások írói nem létező emberek

A képviselőnő hozzátette: a bejegyzések írói durva módon minősítették őt a hozzászólásaikban, és ő csak ezekre reagált. Varga-Damm Andrea nem kért bocsánatot a Hír TV nézőitől.

Hír TV