2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Vállalhatatlan stílusban sértegette a papokat a DK-s képviselő

A papokat sértegette Bátonyterenye DK-s önkormányzati képviselője egy Facebook-posztban. A helyi baloldal nem kommentálta az esetet, a fideszes polgármester szerint azonban megdöbbentő az írás.

A közösségi oldalára feltöltött képei alapján Berki Jánosné nehezen döntötte el, melyik pártnak kampányoljon a 2019-es önkormányzati választásokon. A bátonyterenyei szivárványkoalícióba végül a DK képviselőjeként, listáról jutott be.

 
A helyesírási hibáktól hemzsegő poszt.
 

A szociális gondozóként dolgozó asszony nemrég a közösségi oldalán vállalhatatlan stílusban beszélt a kereszténységről és a papokról. A helyesírási hibáktól hemzsegő posztban a többi között azt írta, „utálom a pedofil, mocskos papokat, mind az, fel kéne akasztani őket”.

Szerettük volna megkérdezni Berki Jánosnét miért beszélt így az egyházi emberekről, és továbbra is fenntartja–e a véleményét, de többszöri megkeresésre sem vette fel a telefont. Párttársát azonban sikerült elérnünk, de nem kíván nyilatkozni.

Hallgat a baloldal az esetről - mondja Bátonyterenye fideszes polgármestere. A városvezető szerint szomorú, hogy már egy ilyen vélemény sem vált ki semmilyen reakciót a szivárványkoalícióból.

A közgyűlésben egyébként csendesnek ismert Berki Jánosné a közösségi oldalon meglehetősen aktív. Korábbi írásaiban gerinctelen férgeknek és retkeknek is nevezte a Fidesz szavazókat.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Márki-Zay Péter lejárató dokumentumokat kapott a DK-tól

Azt hittük vége, de a Gyurcsány show folytatódik - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy Márki-Zay Péter szerint le akarták járatni. 2021. október 25.

Egykori jobbikosok szerint a párt ideológiai mélyrepülésben van

A pártból korábban kilépő politikusok a Hír TV-nek azt mondták: Jakab Péternek nincs mit ünnepelnie. 2021. október 25.

Fővárosi Fidesz: Húsz busz árát égette el a főváros a reklámtenderen

A fővárosi közgyűlés még 2019-ben döntött arról, hogy nem kötik meg a BKV reklámfelületeinek hasznosításáról szóló új szerződést, ezzel a BKV pedig évente 1 milliárd forintot bukik. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Radar: Alakul az egyszemélyes hadsereg

A Radarban olyan lélegzetelállító újítást mutatunk be önöknek, amelyet talán idővel majd megtalálhatunk a közlekedési eszközök sorában, de egyrészt erre még nyilvánvalóan sokat kell várni, másrészt pedig most még megvan a maga kockázata. Egyelőre a futurisztikus jelzővel illethetnénk azt a járművet, amelyet a brit és az amerikai hadsereg már javában elkezdett tesztelni.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!