2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Vakbélgyulladással műtötték Gyurcsány Ferencet

Vakbélgyulladással megműtötték Gyurcsány Ferencet - erről maga a politikus írt Facebook-oldalán, így meg kellett szakítania nyaralását.

Több portál is beszámolt arról, hogy a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vakációzni. A Ripost szerint az eredeti terv az volt, hogy Gyurcsány és felesége legalább egy hetet tölt a híres Smaragd-parton, amelyet a turisztikai ipar Európa legdrágább helyszínének tartja. A politikus azonban rosszul lett, fájt a hasa és az orvosa tanácsára hazarepültek. A facebookos beszámolóból kiderült, hogy vakbélgyulladása volt ezért megműtötték, de azt nem árulta el, melyik magyarországi kórházban ápolják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!