2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Vakbélgyulladással műtötték Gyurcsány Ferencet

Vakbélgyulladással megműtötték Gyurcsány Ferencet - erről maga a politikus írt Facebook-oldalán, így meg kellett szakítania nyaralását.

Több portál is beszámolt arról, hogy a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vakációzni. A Ripost szerint az eredeti terv az volt, hogy Gyurcsány és felesége legalább egy hetet tölt a híres Smaragd-parton, amelyet a turisztikai ipar Európa legdrágább helyszínének tartja. A politikus azonban rosszul lett, fájt a hasa és az orvosa tanácsára hazarepültek. A facebookos beszámolóból kiderült, hogy vakbélgyulladása volt ezért megműtötték, de azt nem árulta el, melyik magyarországi kórházban ápolják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!