2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Belföld

Vádaskodik Mirkóczki Ádám

Választási csalással vádolja az egri Fideszt Mirkóczki Ádám. A város Jobbikos polgármestere azt állítja, hogy az egyik hivatali irodában olyan iratokat találtak, amelyeken politikai aktivitás szerint listázták a szavazókat Fideszes aktivisták. A helyi kormánypárti frakció visszautasítja a vádakat. A frakcióvezető szerint nem készültek ilyen kimutatások.

  • Vádaskodik Mirkóczki Ádám

 

Egerben a polgármesteri hivatal egyik szekrényéből olyan iratok kerültek elő, amelyek Mirkóczki Ádám, Eger Jobbikos polgármestere szerint azt bizonyítják, hogy a Fidesz 2014-ben listázta a választókat.

Irodavezetők szerepelnek benne, hivatali munkatársak szerepelnek benne. Ebben a dokumentumban Felnémet, Almár és a Berva teljes lakossága benne van, lakcímre, házszámra, névre, politikai aktivitásra Egytől-hétig osztályozva, nyilván, önöknek nem kell bemutatnom, hogy az Egy és hét az mit jelent. Példátlan botrány, és példátlan bizonyíték arra, hogy önök csalással szerezték a mandátumaikat

- mondta Mirkóczki Ádám.

A helyi Fidesz frakció őrületnek nevezte a polgármester kirohanását. Oroján Sándor, frakcióvezető szerint sosem készítettek ilyen listákat.

Ilyen biztosan nincs, ilyen nem is lehet. Én azért kampányfőnöke voltam a Fidesznek jó néhány választáson, tehát ilyen nincsen. Egytől-hétig nem pontozunk senkit. Másrészt, azt állítják, hogy egy alpolgármesteri irodában találtak 2014-es papírokat, azért azt jelezném diszkréten, hogy 3 hónapja ők laknak abban az irodában, tehát ha 3 hónapig nem néztek be abba a szekrénybe, akkor nem tudom, hogy mit csináltak. De teljesen nyilvánvaló számomra, hogy ez egy megalapozatlan vád

- fogalmazott a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Oroján Sándor.

A Fidesz frakció vezetője feljelentést tesz Mirkóczki Ádám polgármester ellen.

HíTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!