2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Úton Góliáthoz

Úton Góliáthoz - ezzel a címmel posztolt indulás előtt Orbán Viktor közösségi oldalán. A kormányfő már Brüsszelben van, az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóján. A brüsszeli találkozón várhatóan a megemelkedett energiaárakról, az erősödő migrációról, a koronavírusjárvány okozta válságról, a digitális átállás kihívásairól, és az uniós külkapcsolatokról is tárgyalnak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!