2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Uniós alapelvet sért az állami monopólium

Magyarország megsértette az európai uniós jogot a mobilfizetési rendszer állami monopóliummá alakításával, mert ez ellentétes a közösségi irányelvekkel - mondta ki az Európai Bíróság.

  • Uniós alapelvet sért az állami monopólium

A nemzeti mobilfizetési rendszer működtetésének kizárólagos joga ugyanis a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hatáskörébe tartozik, a szolgáltatóknak pedig ezt a platformot kell kötelezően igénybe venniük. Az Európai Bizottság még 2014-ben indított kötelezettségszegési eljárást, mert úgy vélték, hogy nem érvényesül a piaci verseny. Az ügyben akár pénzbírságot is kiróhatnak Magyarországra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!