2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Ungár: A DK receptje egyszer már megbukott

Hír TV

2017. november 3., péntek 20:57, frissítve: péntek 22:58

A DK szóvivője úgy reagált, ha a baloldali pártok nem tudnak megegyezni, nem lesz kormányváltás.

Nem kellene újra megpróbálni az egyszer már a megbukott receptet – mondta Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja Newsroom című műsorunkban. A politikus a DK szóvivőjével vitázott arról, hogy Gyurcsány Ferenc szerint az LMP a legnagyobb gátja annak, hogy jövőre győzzenek a kormányváltó erők.

„Ha Önök folyamatosan azt az ellentétet fogják Magyarországon a szavazólapon megjeleníteni, hogy nincs más út csak Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor, akkor mindig Orbán Viktor fog sajnos nyerni. Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc folyamatosan a baloldalt elfoglalva visszatér, azzal azt erősíti meg, hogy a jobboldali szavazók mind elmennek és mind leszavaznak. Az LMP ezzel szemben azt gondolja, én is tisztelettel végighallgattam, hogy a kormányváltáshoz az egyetlen út a korszakváltás, és mi ezért dolgozunk” – jelentette ki az LMP-s politikus.

A DK szóvivője úgy reagált, ha a baloldali pártok nem tudnak megegyezni a koordinált indulásban az egyéni körzetekben, nem tudják leváltani a jelenlegi kormányt.

„A történelmi bűnt a nyakatokba fogjátok venni. A választok meg fogják büntetni az LMP-t, ha ebben nem vesztek részt. Látni fogják, hogy amelyik párt nem vesz részt a 106 koordinált jelölt indulásában, az Orbánnak segít. Ez a tény” – húzta alá Gréczy Zsolt.

A teljes vita:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!