2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Ülészáró nap a Parlamentben

Ma újra a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket a képviselők az Országgyűlésben. A Ház aktuális ülésének harmadik, befejező napja délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. Az azonnali kérdésekre ezúttal is két óra áll majd rendelkezésre. A parlament múlt hétfőn a Nemzeti Bank monetáris tanácsának tagjává választotta Gottfried Pétert, kedden pedig elfogadott húsz előterjesztést. Egyebek mellett döntés született a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jövő évi költségvetéséről, a kormány otthonteremtési akciótervéhez kapcsolódó törvénymódosításokról, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal személyi állományának új jogállásáról is.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!