2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Újranyitott az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli Közösségi Pontja

Valódi, kézzelfogható segítséget nyújt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a rászoruló gyermekek számára - jelentette ki a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin kiemelte: a szervezethez eljuttatott felajánlások közvetlenül a rászorulók boldogulását segítik.

  • Újranyitott az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli Közösségi Pontja

Újranyitott az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli Közösségi Pontja, ahol több hét bezártság után önfeledten játszottak a gyermekek. Az eseményen részt vett a a család-és ifjúságügyért felelős államtitkár és az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete is, akik korábban futólánccal hívták fel a figyelmet a jótékonykodás fontosságára.

Erre az alkalomra a szervezet egyik stratégiai partnere rendkívüli felajánlással készült: A Tesco 15 millió forintot adott át a futóláncban meghirdetett célokra.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja keretében országszerte 13 helyszínen több mint 2000 gyermeknek nyújt rendszeresen segítséget. A felajánlásokból táborokat, egyéni foglalkozásokat szerveznek, illetve több ezer gyermek kap kézzelfogható segítséget élelmiszer, ruha vagy iskolaszer formájában is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Geert Wilders: Visszaadom Hollandiát a hollandoknak + videó

Hétfőn kezdődtek meg a koalíciós tárgyalások Hollandiában, de nincs könnyű dolga a választásokon győztes Szabadság pártnak. A Napi Aktuálisban Gábor Dzsingisz, a holland kereszténydemokrata tömörülés korábbi képviselője volt a vendégünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!