2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Újra rengeteg illegális bevándorló akarta átlépni a magyar határokat

A szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 571 határsértőt tartóztattak fel és 335 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 19 esetben összesen 168 határsértőt tartóztattak fel Kiskunmajsa, Kelebia, Katymár, Bátmonostor, Nagybaracska, Csikéria, Tompa, Budzsak, Gara és Hercegszántó közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 45 esetben összesen 351 határsértőt tartóztattak fel Öttömös, Kübekháza, Szatymaz, Ruzsa, Röszke, Szeged, Ásotthalom és Mórahalom közigazgatási területén – olvasható a Police.hu cikkében.

Győr-Moson-Sopron megyében 3 alkalommal, Jánossomorján, Földszigetnél és Fertőszentmiklósnál 32; Pest megyében 3 alkalommal, Inárcsnál, Szigetszentmiklósnál és Törökbálinton 11; Vas megyében 1 alkalommal, Szombathelyen 2; Baranya megyében 1 alkalommal, Újmohács külterületén 2; és Budapesten 2 alkalommal, a Nyugati pályaudvaron 5 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során palesztin, algériai, jemeni, szomáliai, szír, iraki, marokkói, tunéziai, afgán, indiai, líbiai, pakisztáni, marokkói, szudáni és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!