2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Újra egyházellenes támadás érkezett a DK-tól

Nem a templomépítésektől lesz sikeres az ország - ezzel támadta újra az egyházat és Orbán Viktort a Demokratikus Koalíció. Dobrev Klára a párt miniszterelnök-jelöltje azt sérelmezi, hogy a kormány templomokat is épít. A DK rendszeresen támadja az egyházat. Korábban azt sérelmezték, hogy az egyházi iskolák is kapnak támogatást, Vadai Ágnes frakcióvezető pedig éppen az eucharisztikus kongresszus alatt provokálta a katolikusokat. A baloldal mindig is vallás és egyházellenes volt és ezeket a kommunista gyökereit máig nem vetette le - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója arra, hogy Gyurcsányék már sokadszorra kelnek ki az egyházakkal szemben.

  • Újra egyházellenes támadás érkezett a DK-tól

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!