2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Újra autózni akart a 17 éves fiú, ismét elfogták

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi lakossal szemben folytattak jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

  •   Újra autózni akart a 17 éves fiú, ismét elfogták

Egy Tamásiban lakó férfi tett feljelentést 2021. május 3-án ismeretlen tettes ellen, aki a családja tulajdonában levő nyitott állapotú személygépkocsit – melyben benne volt az indítókulcs is – ellopta, majd az autóval később Hőgyészen, egy út melletti árokba hajtott. Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.  

Újabb bejelentés érkezett 2021. május 21-én a rendőrségre, hogy egy tamási férfi autóját – mely lezárt állapotban volt leparkolva – ismeretlen személy eltulajdonította. Az ismeretlen korábban az autó indítókulcsát is ellopta. Az elkövető az autóval Siófokra hajtott, ahol balesetet szenvedett.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a tamási rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 17 éves, a helyi nevelőotthonban élő fiút, akit elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki kétrendbeli jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt. A fiatal elismerte a bűncselekményeket, azt mondta a rendőröknek, hogy ismerőseit illetve barátnőjét szerette volna meglátogatni, azért vitte el az autókat.

A rendőrök a fiút engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették, mert még nem rendelkezik jogosítvánnyal.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a tamási rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek

A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet, hogy a jövőbeni bűncselekmények elkerülése érdekében tartsák be az alábbiakat!

Amikor járművüket leparkolják, azt minden esetben zárják be!

Az autóban soha ne hagyják benne az indítókulcsot!

A kocsiban soha ne hagyjanak értékeket!

Akkor se hagyjanak látható helyen telefont, pénztárcát, táskát, ha csak rövid időre állítják le autójukat!

 

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!