2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Én és a nagyapám 17:25

Belföld

Újpesten is megsarcolnák az autósokat

Újpesten is megsarcolnák az autósokat. Legalábbis ez derül ki a kerület idei költségvetés-tervezetéből amiben 64 százalékkal több bevételt várnak büntetésekből. A helyi Fidesz szerint ezt semmi nem indokolja és úgy mint Karácsony Gergely, Déri Tibor is az autósokat akarja megsarcolni.

  • Újpesten is megsarcolnák az autósokat

Támogatja az autósok sarcolását a főpolgármester. Ezt Karácsony Gergely közösségi oldalán ismerte le. Az új ellenzéki városvezető szerint elfogadhatatlan, hogy naponta csak annyi büntetést szedjenek be, mint eddig. Karácsony ezt arra reagálva mondta: a fővárosi önkormányzat új rendészeti vezetője egy a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszél: háromszor több büntetést vár el alkalmazottaitól és gyenge műszak az, ha csak néhány kerékbilincset tesznek fel.

Újpest Momentumos polgármesterétől azt szerettük volna megtudni, hogy ő támogatja e az elképzelést.

„Célunk az, hogy az egész kerületre vonatkozó parkolási szabályokat hozzunk létre aminek nem feltétlen a fizetős parkolás a megoldása, úgyhogy keressük a megoldásokat, ez az év arról fog szólni, hogy ezt Újpesten teljesen felmérjük.”

Ez itt Újpest idei költségvetés tervezete. A dokumentumból kiderül „szabálysértési pénz- és helyszíni bírság és a közlekedési szabályszegések után” mintegy 64 százalékkal több bevételt vár a városvezetés 2020-ban mint tavaly.

Igazából semmi nem indokolja itt Újpesten, hogy magasabbak legyenek a közlekedési bírságok kiszabása.

Erről pedig Újpest Fideszes önkormányzati képviselője beszélt híradónknak. Ozsváth Kálmán azt mondta: úgy tűnik az új városvezetés telhetetlen a bevételeit illetően és úgy mint Karácsony Gergely, Déri Tibor is az autósok megsarcolásában látja a megoldást.

A költségvetés-tervezetről csütörtökön dönt az újpesti közgyűlés.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!