2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Belföld

Ujhelyi István is kilépett az MSZP-ből

Búcsúlevelében úgy fogalmazott, „valami összeragaszthatatlanul eltört”.

  • Ujhelyi István is kilépett az MSZP-ből

Kilépett az MSZP-ből Ujhelyi István EP-képviselő. A politikus hosszú búcsúlevelében írt távozásának okairól. Mint fogalmazott,

„nem gondoltam volna, hogy valaha is így lesz. Hogy ennyi sebet tud ejteni egy darabokra hulló kapcsolat nemcsak rajtam, de minden bizonnyal közösségem testén is.”

Ujhelyi így folytatta búcsúlevelét: „Valami összeragaszthatatlanul eltört. Próbáltam fakírként létezni a szilánkokon, de egyszerűen nem megy tovább. Tízezerhatszáz-huszonhárom nap után elbúcsúzom a Magyar Szocialista Párttól. Igyekeztem legalább annyit visszaadni ennek a közösségnek az elmúlt évtizedekben, amennyit én tőle kaptam – hiszem, hogy ez sikerült.”

A lehetséges jövőképekkel kapcsolatban a politikus úgy fogalmazott, nem adja fel a harcot. 

 

Céljaim, terveim, hitem és erőm is van közös hazánk sorsának alakítására

 

– írta.

Hozzátette, párttagságát elengedve építi tovább az Esély Magyar Szociáldemokrata Közösség civil hálózatát, folytatja küzdelmemet a magyar érdekekért Európában, és az európai értékekért Magyarországon.

 

Borítókép: Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) képviselőjeként az Európai Parlament strasbourgi épületében 2019. július 16-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!